Handiscover.com är en svensk bokningstjänst som förmedlar semesterboenden för personer med rörelsehinder. Lagom till sommarsemestern lanseras nu tillgänglighetsanpassade boenden i trendiga Kroatien, Montenegro, Spanien, Provence och på Cypern.

Handiscover är det första, globala företaget som förmedlar boenden utifrån ett klassificeringssystem som grundar sig i en noggrann genomgång av semesterboendet. Detta för att bespara gästerna ovälkomna överraskningar som exempelvis höga trösklar, dörrar som inte är tillräckligt breda för en rullstol eller trappsteg upp till boendet. Handiscovers enkla sökfunktion gör det möjligt att snabbt och lätt att hitta bra boenden anpassade för alla människors behov.

Sök enkelt med Handiscover
Kärnan i Handiscover ligger i ett unikt klassificeringssystem i tre steg, markerade med synliga symboler, som tillåter användare att välja boende baserat på deras nivå av rörlighet.

Du kan gå, även i trappor. Boendet har maximalt 15 trappsteg

Du kan klara ett steg i taget (max 15 cm). Boendet är delvis tillgängligt och kan passa vissa rullstolsanvändare.

Du behöver ett fullt anpassat boende. Eventuella trösklar på max 3 cm. Passar rullstolsanvändare.

Sebastien Archembaud som är grundare och VD har själv en rullstolsburen son.

– Jag ville resa med min son och visa honom världen. Men det var alltid svårt för oss att hitta boenden som dels var tillgänglighetsanpassade och som även funkade för resten av familjen, säger han.

Sebastien Archambeaud har tidigare bland annat arbetat som europeisk marknadsdirektör för L’Oréal och Unilever, samt som VD för MrBid (nuvarande Tradera). Ungefär 10% av Sveriges befolkning har någon form av rörelsehinder.

Mer information
För mer information, kontakta Sebastien Archambeaud, grundare av Handiscover via tfn 070-729 31 33 eller mejl sebastien@handiscover.com.

Hemsida: www.handiscover.com
Sociala medier: www.facebook.com/handiscover

Mallorca-aimia_from_pool_2

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cyprus-villa_pool_1024