NewBeauty-ChoiceAward_4c

Den amerikanska fettfrysningsmetoden CoolSculpting har för tredje året i rad tagit emot NewBeauty Choice Award för bästa icke-invasiva fettborttagningsmetod.

Motiveringen är följande: ”Vi trodde aldrig att den dagen skulle komma då man kunde bli av med fett genom att frysa bort det. På så kort tid som en månad efter behandlingen syns resultatet i form av en slankare figur.”

Vinnarna utses av en jury bestående av NewBeautys redaktörer, läsare och styrelsemedlemmar samt av utomstående branschexperter som testat och följt metoden.

Enda FDA-godkända fettfrysningsmetoden
Samtidigt har CoolSculpting blivit godkänd av FDA (den amerikanska motsvarigheten till Socialstyrelsen) för frysning av fettdepåer under stjärten och av de så kallade BH-valkarna. CoolSculpting är sedan tidigare den enda FDA-godkända fettfrysningsmetoden i USA för behandling av fettdepåer på mage, armar, kärlekshandtag, dubbelhaka med mera.

Om CoolSculpting
CoolSculpting ägs av amerikanska Zeltiq Aesthetics. Behandlingen går ut på att valda delar av kroppen fryses ned under en timme i specifikt utformade munstycken. Efter behandlingen, som är ickekirurgisk och inte har någon konvalecens påbörjas en process i vilken fettcellerna dör. Vid en behandling försvinner ca 25 % av fettcellerna.

Resultatet börjar synas efter ca 1 månad och hela processen är klar efter ca fyra månader. Behandlingen har ingen påverkan på hud eller omkringliggande organ och påverkar inte heller levervärden.

Läs mer på www.coolsculpting.se

B&A-Bowes-AB-2Set-8wk-HiRes

B&A-Dawes-AR-pt01F-2Set-10wks-Left-HiRes

10492054_804342542930810_4509418607908876062_n