rabaeaus

Miriam Bryant och Johan Rabaeus är stjärnor i tågoperatören MTR Express nya reklamfilmer. Filmerna ska visa att MTR Express är Sveriges punktligaste tåg. Johan drömmer en mardröm om att han är försenad till ett gig som Elvis-imitatör i Göteborg och Miriam om att hon inte kommer i tid till en spelning på Debaser i Stockholm.

MTR Express trafikerar sträckan Stockholm – Göteborg och Rabaeus och Bryant är representanter för ”sina” respektive städer.

– Vi känner oss mycket hedrade över att Johan och Miriam valt att jobba med oss, säger MTR Express marknadschef Per Nasfi.

– Johan Rabaeus är en av Sveriges främsta skådespelare och Miriam Bryant en av landets mest spännande artister.

Bryant och Rabaeus gör varsin film på temat punktlighet och vikten av att komma inte komma för sent. Miriam och Johan spelar sig själva i två olika mardrömsscenarier. Vi får följa med på en intensiv jakt genom staden där de gör allt för att nå fram till sina respektive framträdanden i tid. Filmerna innehåller komponenter såsom överraskningar, skräck, igenkänning och inte minst humor.

De nya reklamfilmerna lyfter upp det faktum att MTR Express kör Sveriges punktligaste snabbtåg mellan Göteborg och Stockholm och är därför det säkraste resealternativet mellan städerna – något som bevisats om och om igen sedan trafikstarten förra året.

– MTR Express är det moderna snabbtåget mellan Sveriges två största städer. Därför kändes det naturligt att göra ett reklamfilmssamarbete med två profiler som tillsammans speglar städernas hjärta och själ. Det känns otroligt spännande att följa mottagandet av dessa filmer, avslutar Per Nasfi.

Filmerna börjar rulla på TV4 i Göteborg och Stockholm från och med torsdag 14 april.

Idé och produktion: Mattias Holmer, Sven Gelin, Hans Pihl, Johan Elsner, Per Nasfi.

Miriams film: https://youtu.be/c9qE3NghkV0

Johans film: https://youtu.be/r76uJCDfil4

Kontaktinformation
Per Nasfi, marknadschef, Per.Nasfi@mtr.se, 070-844 36 15.