På uppdrag av MTR Express anordnade Mafioso PR i samarbete med Metro en tävling där tidningens läsare fick skicka in namnförslag till fyra nya MTR Expresståg.

Läsarna röstade på att ett av tågen ska få heta Trainy McTrainface. Detta blev en jättenyhet, inte bara i Sverige. Mest uppseende väckte nyheten i Storbritannien, där folket 2016 röstade för att ett nytt, statligt forskningsfartyg skulle få namnet Boaty McBoatface. De brittiska myndigheterna vägrade dock ge fartyget detta namn, som inte ansågs passande, utan döpte det i stä,llet till RRS Sir David Attenborough.

Nu, genom Trainy McTrainface i Sverige, får folket sin revansch, skriver medier runt om i världen. MTR Express har genom kampanjen fått mer exponering än någonsin tidigare. Medier som BBC, The Guardian, CNN Time, Newsweek, CNBC, Mirror, Evening Standard, Daily Mail, New York Post och Fox News rapporterade om det svenska tågets nya nam och här hemma uppmärksammades det bland annat av TV4 Nyheterna.