Mafioso PR – en kreativ kommunikationsbyrå med resultatfokus

Mafioso PR är en kreativ kommunikationsbyrå med starkt resultatfokus. Vi erbjuder våra uppdragsgivare ett personligt engagemang, vårt breda nätverk samt en informell, kreativ atmosfär. Det vi är allra bäst på är medierelationer. Typiska inslag i vårt arbete är bearbetning av massmedia genom personliga kontakter, pressreleaser och pressträffar samt medieträning och krishantering. Vi arbetar brett med stora och små företag samt profilerar produkter, tjänster och personer.

Eftersom vi har ett mycket brett nätverk bland influencers, journalister och redaktörer, många kreativa och ibland smått galna idéer samt en djup förståelse för hur redaktioner arbetar, är det lätt för oss att hjälpa våra kunder att synas mycket och i rätt sammanhang.

Vi som arbetar på Mafioso PR har lång erfarenhet av PR och opinionsbildning inom många olika branscher, från konsumentvarumärken, till underhållning, industri och politik.

Mafioso PR drivs av Dominika Peczynski. Dominika Peczynski har mångårig erfarenhet som pr-konsult, företagare, programledare och artist. Hon har även skrivit en prisbelönt kokbok, Östeuropas kulinariska hemligheter, samt är en uppskattad föreläsare.

Kontakta oss